HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Kupu-kupu



Kupu-kupu, terbang bebas. Hinggap dekat bunga cantik-cantik.. sedut nektar manis-manis. Bestnya...



Kita jadi macam kupu-kupu nak tak? :)




Ok sebenarnya nak cerita getaway kami ke afamosa. Short holiday. Bukan main dia punya water themepark.. bukan jugak masuk safari atau cowboy town. Tapi.. dunia bonding membonding hehe




Langsung tiada dalam perancangan kami untuk balik ke melaka minggu ni. Plan nak rehat je kat rumah. Tapi tiba-tiba semua adik beradik balik.. semua buat plan mengejut. so balik la kejap.



Villa kami 1048
Siang
malam. BBQ



Satu malam dalam RM620 villa ni. Ada 4 bilik. So satu bilik bibik + kak dila + adik kami amirah.




Satu bilik saya, ibu, kakngah aisyah, sumayah.




Satu bilik lelaki shj.. suami saya.. suami adik saya hasri. Abang saya abg amir & abg boy .. adik, aiman n ank buah ammar. Mikael. 



 Satu bilik lg along saya satu family dengan baby rafaell.




5 kereta semuanya




Gambar di ambil masa dah nak balik. Lupa nak amik gambar Water Pitcher Shaklee. Tadah je air paip dah boleh minum air tak perlu beli air minuman 500ml dalam minibar harga RM3.50 sebotol :p






Tak boleh bawak peralatan bbq sendiri. Jadi kena sewa pihak afamosa punya RM200 ohh too bad. Takpelah bayar je la. Ada telefon kat dalam kalau nak iron kena call la mintak diaorang hantar ok.






BBQ memang sedap. Tapi harus di ingat, ikan okay... daging dan sotong hehe tinggi kolestrol dan sedap di makan .. Maka make sure jangan makan je tahu, protect diri tak tahu.

Protect diri dengan Phytocot-st shaklee, ambil 2 biji selepas makan. Ia membantu menghalang molekul kolestrol dari masuk ke dalam saluran darah kita. Saya ambil lecithin juga untuk emulsify lemak lemak dalam badan saya.  Malam nak tidur, kasi telan alfalfa + herblax. Saja letak kapas nk segregate kan herblax & alfalfa




Yang 3 warna tu  zat besi (hijau) bcomplex (kuning) vitamin c (putih) .Rutin 3 warna tra amik lepas lunch everyday. Tengok rutin 3 warna tiera here RUTIN 3 WARNA  & here SUKA!!!



Ok la..tu saja. Till then Insyaallah.  Jangan lupa kalau nak kulit cantik amalkan vitamin c dan vivix tonik ajaib. Promosi ni vivix bulan ni RUGIII siapa lepaskan!







Yang takde dalam gambar sori la ye siapa suruh lambat hahaha :p 




NEXT ENTRY.... Philea Resort..  Ada apa dengan Philea resort? Stay tune ~









Lots of love,
Athirah Tieramiessyou
A-happy-work-at-home-wife
Hari-hari beri erti pada diri.















3 comments:

Keyra_JK said...

Nanny,, ku tahu siapa yang takda dalam gambar dan siapa yang lambat tu :p

I 'm T i e r a said...

hahahaha abg amir la yg xde kira.. mommy aimi mu dah gerak p sekolah kikikin:p

I 'm T i e r a said...

mesti pk mommy aimi kan hahaha nasib baik dia ade kerja..kalau x, mgkn kah lambat jugak? opppss


lariiiiiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...