HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Resipi Ayam Masak Madu



Harini tiera buat resipi lain sikit dari selalu. Saja nak test. Hehe rasa dia.. erm boleh la.. yang penting Najmi makan licinggg.



Ok tiera share ye :)

Ayam lumurkn garam dan goreng, kalau ikut tiera, I suka half cook tapi husband suka garing-garing. 
Tumbuk dalam 6 biji bwg merah 2 bawang putih. Then tumis & masukkan 2-3 sudu cili kering yang dah di blend
Dah garing, masukkan madu 3 sudu, sos cili 2 sudu

lepas tu masuk air sikit, lastly ayam tadi dengan hirisan bawang besar. Siap!

heh heh heh simple aje
jemput makaaannn hehe

Licingggg hihihi




Okay lah. Selamat malam, sebelum tidur layan vivix satu sudu.
Kadang-kadang geram sedap sangat saya makan 2 sudu hik2..



Vivix ni anggur pekat yang sangat bagus bantu buat kulit kita cantik.. mudah kurus.. dan terkenal kebaikan anti cancer..



Kalau nak tahu, anggur muscadine ni kalau kena cakar dengan haiwan ke apa, tak mudah busuk sebab apa, 'antibodi' anggur ni kuat, hebat mashaallah!




Kalau korang nak selamat kan orang tersayang dari ketagihan merokok pon boleh try vivix tau. Nanti bila dah makan vivix, rokok tu rasa pahit semacam je. tak lalu dah nak merokok. Cuba lah!



ok lah selamat malam dan assalamualaikum! :)







Exclusive sangat kan.. :)
Sebab tengah promosi, tiera beli byk terus utk stok bulan bulan depan. Nak jugak leh gtau k..  I love vivix so much!








till then,
Tiera
019-4120913



2 comments:

Nor Nadia Syakila Jamal said...

laparnya.
bukan lapar ayam.
lapar vivix !

hahaha.

Nur Izzati said...

wahhhh sedapnyeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...