HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Kau dah banyak berubah!
Aku tak sangka begini sekali perubahan kau, dulu kau sering meresahkan, sakit mu buat diri tak senang duduk. Badanmu yang nampak lemah buat fikiran terbayang-bayang. Tangisanmu buat telinga  terngiang-ngiang. Aaah begini sekali perasan kerana risaukan kau!
Tapi sekarang, kau banyak berubah. Kau lincah. Kau semakin bijak dan petah berkata-kata, jarang sekali kau selalu sakit seperti dulu. Ya Allah sungguh, ini menyenangkan hati dan antara perkara yang paling menggembirakan diri.

Diri siapa? Dirinya, kak ainul, kakak saya. hihihi..


Saya nak share..kongsi cerita ni..


Sewaktu dia masih bekerja sebagai seorang engineer, selalu sangat dia kesedihan untuk ke tempat kerja kerana terpaksa meninggalkan anak-anak  bersama sang pembantu rumah.Dengan keadaan suami jauh, anak-anak yang masih kecil dengan imunisasi badan lemah, sering sakit, mudahnya mereka demam dan selsema, kalau kita yang dewasa demam atau selsema atau batuk pun, tak tahan rasa badan. Inikan pula mereka si anak kecil yang tak tahu apa, cuma tahu menangis dan merengek menahan sakit.
Dan di saat itulah mereka perlukan dakapan si ibu, belaian yang mampu memberikan mereka secalit  rasa tenang dan rasa 'selamat' walau dalam keadaan sakit, saat itu juga si ibu tiada di sisi, berada jauh di office sana.


Tapi kini, alhamdulillah, segalanya berubah...
Itu sumayyah, anak buah saya, anak kakngah no 2. Sumayyah suka sangat mealshakes!Semua dengan izin Allah, mealshake ni penyebab je. Kita berikhtiar Allah juga yang mengizinkan. 
Allah suka kan kita berusaha dan berikhtiar?
Jadi buat kawan-kawan yang bergelar ibu..renungkan lah...Sanggupkah anda membiarkan anak sering sakit?Tergamakkah anda melihat mereka batuk bertubi-tubi, hingus meleleh-leleh, suhu badan panas, tergamakkah anda?Bantu lah anak anda tingkatkan imunisasi badan. Kuatkan antibodi mereka. Keluarkan lah sedikit duit buat anak yang tersayang, MEALSHAKES inshaallah dapat membantu meningkatkan antibodi si kecil. Dari anda keluarkan duit untuk belikan mereka makanan segera, cikedes, gula-gula, bukan kah lebih baik anda belikan mereka mealshakes?Ini mimi, anak kak ira.Sedap mealshakes ni, mimi pon suka kan mimi kan ;)
Berita gembira buat anda, promosi mealshakes  bulan ini, beli 3 dapat 4 canister MEALSHAKES!Ya berita gembira buat para ibu yang sayangkan anak-anak mereka lebih dari segalan-segalanya!
Harga satu tin mealshakes jauh lebih murah berbanding sekali pergi klinik dapatkan ubat untuk anak yang sakit.


Kalau dalam masa sebulan anak sakit 2-3 kali, 2-3 kali kena pergi klinik.Jadi keluar kos klinik begitu begini dah mencecah RM200-RM300, belum lagi kes warded lagi. 


Tapi Mealshakes? Jauh jauh lebih murah!


Satu bekas mealshakes boleg guna untuk 2 bulan utk seorang anak makan. Kalau 4 bekas boleh guna untuk 8 bulan!


Bayangkan 8 bulan anak tak perlu ke hospital, tak perlu bayar bil hospital anak.


Jadi berapa ratus anda boleh JIMAT.Promosi ini HANYA untuk SEPTEMBER tau. Rebut la, peluang datang sekali je.


Pertama kali dalam sejarah promo beli 3 percuma satu, biasa beli 6 percuma 1.


Mana nak dapat bayar utk 3 mealshakes tapi dapat 4 mealshakes yg mana setiap sudu mengandungi 23 jenis vitamin dan minerals, yes yes, hanya dari Shaklee!
Cepat grab, call saya boleh, sms boleh, whatsapp pun boleh, saya tiera hp no 019-4120913Berkongsi untuk lebih menggembirakan.

Salam sayang, 
M.Tiera

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...