HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Trick & Art Museum I-City, Boleh lah, cool.

Assalamualaikum!



Finally saya dapat jugak pergi, wuhuu. Museum trick & art tu la.. Before this tertanya-tanya macam mana lah rupe gambar-gambar tu kat dinding sebenarnya. memang terkeluar ke kaki kuda? Payung tu memang kita dapat pegang ke? Haaa dah p baru tahu, mmg cool la lukisan-lukisan tu. Kitorg dapat masuk free, sebab kebetulan p time ada karnival hapentah. BN punya bendera (bendera la kan?) bersepah-sepah huhu. Dan... bukan tu je..kitorg masuk jugak yg 5D cinema tu. Tapi yg tu kene bayar la RM10..untuk 7 minit. Boleh la not bad, rasa mcm pengembaraan dalam cerita Journey To The Centre of The Earth le pulak. :D





red,yellow n green, raffic light! haha
frame :)








apesal happy lak npk buaya..??



wooo...wooo











next


























Meh pekena cendol sat
Nyummyyyyy

okay lah.settle.gambar sudah di haplod. to those yg tak pernah p, p lah.. RM5 jew.. entah2 lepas ni naik dah...ok bye!




p/s : surau i-city teruk teruk gila! p lepas mgrib atau isyak better la,da siap solat lg senang dr nk solat kt surau i-city yg bersaiz ukuran sebuah stor kecil tanpa kipas berserta pintu yg kopak lubang2.worst, xde tmpt amk wuduk!

11 comments:

najmi said...

haha..sme comel..nicee..

syasya said...

sis! gambar2 nieh semua ko snap kat i-city ke??? bestttt2!!! nanti kita pergi sementara aku masih 'single lady' nieh okeh! ;)

.MiN. said...

waa, bestnya! cool giler pix, nk pegi jugakkkk!!!

S a y a T i e r a said...

Najmi : hehee..tu semua gmbr rata taw..npk real kn :)


sya : bila ms ko nk p? ak hbs paper 15hb..bape hr je lepas tuh ko da x single dah :p

kak min : lai laaa kak min hihi..i-city kita p tmpt2 cmni ok la,tp yg lain2 x worth it mahal gila.

~si bungabunga~ said...

haha..statmnt tuk org x single da..sya..heee.. =) tape, sya ley g ngan hasri t..

nice pic..pndai ko pilih2..hee~ ^_^

S a y a T i e r a said...

kan3..p la dgn hasri..tayah p dgn kakak ko yg comel ni hmm.. (aik merajuk ke?) wekk wakakakaa muntah lelaju


heh3..terbaik dr ladang tak? :p oh btw aku suka sgt gambar kita 3 dgn gorila tu..rase mcm kita semua eksaiited bebenor berlari haha

~si bungabunga~ said...

hahaha..xcited bukan takut...kuang3.. =P

Muhammad Aiman said...

nmpk real la...

S a y a T i e r a said...

tu la kitorg 'eksaited' haha

farizghazali said...

Surau i-city bagai disengajakan dan dirancang untuk selekeh dan tak bermaruah. satu bumbung dengan toilet..! ape cerita? kecewa dengan icity.

S a y a T i e r a said...

surau lelaki sy x sure la kan, tp yg sy pasti surau perempuan btl2 mcm stor buruk dgn telekung lusuh & berbau..

sbb surau jgk la sbnrnye, sy tak hingin p icity lg.. n xnk pon ajak2 family members pg sane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...