HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Testimoni kursus spa The Walking BeautyDalam usaha mencari kelas spa yang terbaik, apa yang penting adalah testimoni mereka yang sudah berjaya buat duit hasil kelas spa tersebut. Inilah yang di panggil proven result. Kita tak mahu nampak gempak aje lebih, tapi hasil krik krik. 


Saya sajikan kepada anda beberapa proven result  peserta / student / beautician Kelas Spa The Walking Beauty
Aini ni, baru je selesai training spa dengan kami. anda nampak tak baru dua hari mulakan dah dapat RM470!kalau nak tahu, jannah ni pensyarah. Balik kampung, berkepit dengan mak pun boleh buat duit tau! RM725 dalam masa empat hari! 

dalam pakej spa TWB, ada belajar 5 rawatan kecantikan. ni zafirah ni newbie ok, baru apply SATU je ilmu TWB iaitu body scrub dah dapat RM110, kalau apply semua ilmu tak tahu la berapa dapat. yang penting, cara dapat customer pun kita ajar!

mina ni masih student. dengan ilmu yang di pelajari dari TWB, beliau tahu untuk buat duit walau sedang bercuti di mesir sana.


Dafila , beautician TWB di sarawak 


pulang modal kejap je lah!

Kerani poslaju yang cantik manis ni balik kampung buat saja saja pun dah dapat RM150!


dah dapat semula modal, sekarang masa untuk dapatkan keuntungan demi keuntungan 😊


surirumah highclass 😎


berkerja tetap boleh buat spa. ini antara ilmu yang kami ajar kan! manage masa, urus anak dan sebagainyasiang stress kerja, malam dah boleh senyum sebab duit masuk kaching kaching! 
macamana? terbakar tak rasa? bukti dah ada betapa powernya ilmu twb ni, betapa berbaloinya join twb. jadi nasihat saya tak perlu bertangguh tangguh lagi. tuhan dah bawak anda sampai sini. dah petunjuk dah tu 😊


hubungi saya untuk sertai team spa TWB ya. jangan bimbang, kerana duit yang anda dapat hasil spa service anda adalah 100% milik anda. 

Puan Athirah,
019-4120913


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...