HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Kursus Spa Termurah






haii πŸ™‹Tengah cari kelas spa yang paling murah ke? 

Tak payah survey dah, kalau dah sampai sini tu, tuhan dah bagi petunjuk lah tu 😌. 

Okay, sebelum anda mengetahui lebih lanjut tentang kursus spa termurah yang kami sediakan, apa kata baca dulu tips ringkas, bagaimana untuk memilih kursus spa terbaik untuk masa depan anda. 


Tips memilih kursus spa terbaik


1)   Pastikan modalnya tidak melampau besar
2) Pastikan ada jaminan dan 'proven result' bahawa ilmu dari kursus spa tersebut jika di gunakan boleh memberi pulangan modal dengan cepat sekaligus memberi keuntungan berganda ganda!

3) Fleksibel. Anda boleh set kan bila anda boleh hadiri kursus tersebut. Malah kelas nya juga tiada restriction untuk tidak boleh bawak anak. Boleh hadiri kelas biarpun dengan anak di sisi

4) Simple dan tidak renyah. Sampai makan masa berhari hari. Biar simple janji effective. 

5) Dipercayai 

6) Pastikan berbaloi


Dan saya perkenalkan kepada anda.. kursus spa termurah pada abad ini.. 


Kursus spa The Walking Beauty (TWB)

1) Modal menyertai kursus kami spa tak sampai RM1k pun! (untuk tahun 2017)

2) Jaminan proven result? yes ada. dah terbukti ramai yang sertai spa TWB dah mendapat hasil yang sangat banyak dan menguntungkan! klik sini untuk lihat betapa ilmu yang kami ajar adalah ilmu buat duit! 

klik πŸ‘‰ Himpunan Testimoni berjaya buat duit dengan ilmu TWB


3) Fleksibel. sambil buai anak pun boleh. 



Sambil bercuti pun boleh




4) Simple. belajar dan praktikal  5 courses rawatan kecantikan + 1 advance course cuma dalam 2-3 jam sahaja. terkejut bukan? itu rahsia ilmu kami, simple tapi powerful dan effective


5) Dipercayai. tiada sebarang penipuan atau hidden charge. anda boleh yakin  dengan TWB 100% keuntungan anda


6) Berbaloi sangat sangat. Bayangkan hanya RM999 boleh belajar hingga 6 modul? 

πŸ’… relaxing face massage & facial
πŸ’… aroma milk bath
πŸ’… sauna
πŸ’… body scrub
πŸ’… hand & foot spa

dan satu lagi advance course!

paling best dan berbaloi, selepas training anda tidak akan terpinga pinga bagaimana untuk bermula. anda akan di masukkan dalam support group meriah kami . yang tak ada kawan pun boleh ada ramai kawan lepas ni, seronok!

Anda juga akan mendapat satu kit spa beserta beberapa health & beauty product yang lain. 







Bagaimana? Berminat? jom! hubungi saya 

Puan Athirah
019-4120913 


The Walking Beauty certified trainer. 
Inner beauty captivates, outer beauty attracts πŸ’–

1 comment:

Nik Ailya Saffaa Nik Hisham said...

tip-tip yang membantu..lagi-lagi tip no 5, sangat setuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...