HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Ada apa dengan Paris?






Paris atau perancis terkenal sebagai kota fesyen. Tahu tak? Sebab orang kat sana semua cantik cantik, bergaya, fashionable!

Landmark Paris ni lah dia, eiffel tower ni. Sebut Paris je terus terbayang eiffel tower ni! Dan entah kenapa Eiffel Tower ni jadi idaman sangat setiap orang, haish sampai boleh termimpi mimpi ni hihi


Bila waktu malam, cantik sangat lampu dia, sparkling kelip kelip. Tapi untuk tengok tu kena tunggu lepas pukul 10 malam la.. kalau tak, dia cuma lampu gitu je lah.. Ce tengok video ni.. Dia start sparkling semua jerit! haha 





Nak pergi Paris ni kos dia tidak lah serendah nak pergi negara negara dekat dekat ni.. Tiket kapal terbang je pun dah RM3000 lebih 😅 Belum masuk belanja kat sana lagi. 


Tapi INSHALLAH kami geng geng The Walking Beauty boleh dapat FREE! best kan? 

Dan kami di beritahu nanti ada sesi semua kena pakai baju cantik cantik kembang kembang untuk videoshooting kat sana. Fuh.. best giilllll!!!


Tak sangka.. join belajar spa.. buat duit dengan mudah untuk diri sendiri alih alih, ada yang nak reward kita percutian ke Paris percuma, siapa tak suka? 


Inshallah Paris, 2018 kita ketemu! Jamu lah mata dengan pemandangan di kota paris ni ya.. bayangkan kita sudah pun berada di sana! yeayy





Inshallah tempat kami bermalam nanti 😊






Geng geng TWB breakfast 😍


Our tea time bersama. awwhh 






















Idea untuk tempah baju tiera dengan aleesha hehe 🙈

Tak sabar nak amik gambar aleesha kat sini!




Korang nak join jugak ke kitorg p Paris? Jom lah. Jadi ahli spa TWB cepat ok! 


with love,
Athirah Tieramiessyou
019-4120913









1 comment:

Shasratul Kamaruddin said...

Subhanllah. Tak sabar nak pergi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...