HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

pssst.. nak join tak?



 2 hari jugak la nak habiskan buat video ni err3... tak pro, gitu la..

 nak tag mak,nenek,moyang,piut,oneng semua.tapi segan la :p

those yg x submit2 gmbr kat mummy,maka xde la dlm video ni ..

video ni buat saje2..sebelum I bergelar coordinator.. 

selamat menjadi leader bakal2 supervisor ku hihihihi


video


Sesiapa yang ingin sertai family .+*.Sparkle.*+. saya ni, anda sangat la di alu-alukan. jom join dan dapatkan keistimewaan-keistimewaan yang best, seronok tak terhingga!


- ukhuwah yg terjalin di dalam sparkle membuatkan kita rasa kita satu team yg hebat! kita bukan sorg2, tp kita berteman.
- bonus hasil pembelian sendiri atau pembelian dari pelanggan. kita nikmati serentak!
- leadership bonus dari shaklee sangat berbaloi.


Nak join? boleh pilih mana2 cara. 




WELCOME TO SPARKLE TEAM !!!

4 comments:

Nor Farah bt Mohd Farid said...

hehehe, gmbar i minit ke 3.15 ..loike suke2...haha, tp pasni kne bnykkan gmbr activiti kte bru ley syok sendri...haha.

Nor Farah bt Mohd Farid said...

stu lg kaler tu sakit tau mate i, x baek u ni..kang kne mkn caratomax lak. haahaha

I 'm T i e r a said...

kann..I pon ter pk nk amik byk2 gambar pasni..actually nk buh gambar coaching ritu sekali..tp x muat..lagu dah hbs haha..

kaler ape..kaler bilu tu ke hak3..
saje nk bg u gunakan sebaik2nye carotomax shaklee u tu :p

yela t next time kita buat video yg betul2 sikit k. ni main2 je dulu ekeke..come on farah,effective sv bulan ni yeahhh!!

fila zulai said...

heeeee...mcm cntik jer..mcm cantik jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...