HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Hai lah Mikaell Fardzley . . .

 Alhamdulillah hari ni Mikaell discharge from hospital. Pagi tadi saya sampai, mikaell dah pun di pindahkan ke bilik lain. Single bedder, atlast dapat jugak setelah berpindah dari bilik 4 katil, ke bilik yang 2 bedder and finally single bedder.


Saya bawak laptop. Jadi dapat la ambik gambar macam-macam tadi. (tengah pakai hp torchlight sekarang teheee mana nak ada camera..)


Benda paling seronok saya layankan mikaell tadi was...dia main katil tadi. Katil tu adjustable and kena guna remote. Dia punya excited main haha... Tengok lah. I ada record video ni. 


video

Nak tunjuk gak tu tangan dia berbalut padahal drip je pun hehe.


ok few gambar(s).
 faham2 lah gambar guna webcamera kat laptop huhu

tgk tv
nak p toilet cece
ael isi masa lapang
Mr.Bean !
Mamammm
di lipat-lipatnye katil ni
tak berenggang dengan remote katil tu

webcam berthama-thama

aunty ael sibuk gak :p


bubbye. Mlm ni nak baca buku 'Sebelum Aku Bernikah' by hilal ashraf. Kalau best kita share la :)

4 comments:

Anonymous said...

bgus tol untie tiya neh...hehe~ seb bek ko cuti ley gak tgk2 kan mikaell..cemana da skang..da beransur ok ke?

wah, ko beli dah eh buku hilal asyraf tu..t share2 kayh.. ^_^

~sibungabunga~ tenet slow..susah nk sign in..so guna anonymous..kekeke

S a y a T i e r a said...

ko online ktne? ok dah alhamdulillah mikaell dah makin aktif. :)

insyaallah aku share t. belum hbs bace lg dayah heee...

~si bungabunga~ said...

kat umah..kalau weekend neh mmg slow sgt2 line..huuu~ oo..alhamdulilah la..berkat untie tiya tlg jaga la neh.. ^_^

ok2..tape, t8 ur time..

S a y a T i e r a said...

oh ko pkai p1 ea..aku dah beli few books,guna voucher hee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...