HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

OMG,bugs dlm cerita "The Mummy" tu ada kat mawar la !!

assalamualaikum...

Pernah tak tengok cerita the mummy? kalau pernah cuba ingt rupe bentuk binatang/serangga warna hitam dlm cerita tu..alaaa bugs hitam yg crawl under skin tuh..bulat2 tu..ingt? benda tu I jumpa kat mawar!!! scaryyyy...

ok saya propa. binatang dlm movie The Mummy tu mana wujud. yg masuk bawah kulit kita scabies ye la. Tapi seriously yg saya jumpa kat mawar ni seakan2 bugs dlm movie tu. Come tengok I ada amik few pictures.


cuba cari kat mana?
close-up shot
tu lah dia yg bulat2 warna hitam. yg putih2 tu telur dia..


video


play this video and u can see how these bugs berjalan. I usik dorg pakai pakai kayu terus jd huru-hara. hehe.. rase geli sebab dia bulat2 banyak sgt =.='

actually saya tgh tunggu kwn hantar air mineral kat saya. masa menunggu tu lah saya terjumpa. lokasi ini adalah belakang blok kolej mawar, blok 1B. kawasan parking motor pelajar perempuan.


ok la.itu saja kali ini. bubbye




p/s : rasa kagum dgn ciptaan dan kuasa Allah.. Allah menjaga setiap kehidupan, setiap pernafasan kita kan? betapa sibuknya Allah menjaga berzillions kehidupan manusia atas bumi ni, tu manusia, belum kira lg serangga2 kecik mcm ni laaaagi berjuta2 lemon. Subhanallah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...