HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

saya akan ke Jakarta disember ini..yayy..psst,nk ikot x?

assalamualaikum...

my flight ticket reservation
:)
yes yes,i akan ke Indonesia pak, for 5 days

with my along, abg zul (her husband), her 2 kids
dan juga adik saya aimi amirah..

Kami akan bermalam di Aston Marina Hotel, Mangga dua...

 nampak mcm best je kan.*xsabar*

yayy ade swimming pool..nk bwk swimming suit sekali la mcm ni!
our plan nak pergi Anchol n shopping2 kat mangga dua.homai tak sabar sgt hehe...hmm kalau last time saya g kemboja, kene gune US$ nk beli barang..so agak xbest.tp g indon,gune rupiah,rm300 dah leh dapat 1 juta tuuu...masyukkk........
apepon, sblm tiba tarikh 9 disember..saya ade baaaaaanyak sgtt test,paper ape..association, intelectual property, international law and family law. huk3..

ok2 saye tau kene stop n study. till then. tata!


p/s: saya bakal ponteng class selama 3 hari, jumaat, isnin n selasa :( sayang jgk tp saya lupe yg bln 12 blm cuti sem lg..sume gara2 cuti 4bulan hari tuh.wawaaaa....

3 comments:

~si bungabunga~ said...

waaaa!!!! bestnya!!menda yg plg best ak tgk kolam 2..siap ada slide g...uuu~ nk men kat citu gak..hohoho..=p btw, dun 4get my ole2 ye..buerkkk!! (mode : malu2 kmbing..heee)..n isz lak kat claz dr td da seksiap gtaw ak list kasut dy nk pesan kat hg..kuang3..=p plz be ready 4 ur biggy boggy luggage la ye..it'll be full wif iszati punya kasooott..hek3..

::Tiera:: said...

kannn..aku extra exited pas bkk website aston marina n tgk pic2 hotel tu..termasukla swimming pool tu...ole2? ole2 tu ape? hak3 :p

oh isz siap wat list? ckp die no sushi no kasut okayh! kiki..
n tell her kalo byk sgt tepakse charge utk additional luggage ha.. hak3 :p

~si bungabunga~ said...

hahaha..tetiba short term memory lost eh..hiiii~ nk jugak!!! x kira!!! hik3.. (mmg muka x malu la kan) =p

hahaha..iszati!! dgr bek2 tu!! extra p/s from mem athirah..buerkkk~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...