HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Gambar(s) sekitar hari konvokesyen pelajar undang-undang,to be specific senior saya lah! hehe

Assalamualaikum...tarikh 22 oktober merupakan hari graduasi utk pelajar undang-undang UiTM telah pun berjaya menamatkan pengajian mereka.

alamak tak biase la guna ayat2 ginih.haha.ok2.sabtu lepas, student law iaitu BLS student (bachelor of legal studies) graduate. saya dtg utk meraikan dua org senior yg saya kenal sejak di asasi kedah lg..sekarang mereka menyambung pengajian ke peringkat yg lebih tinggi, professional iaitu LLB Hons. Mereka ialah kak min & kak izan:)

siti aminah abdullah, my kak min :)
C'nor Aslizan, my kak izan :)


ok,fyi, saya dtg bersama bestie saya Nur hidayah.kami dtg dua kali ke DATC (Dewan Agung Tuanku Canselor). hari sabtu semestinya utk meraikan mereka grad kan, hari ahad pulak dtg semata2 utk sesi photography..ngehee..

Nur Hidayah, my daiya-yaiyai hehe

hari sabtu saya pakai ijau.ahad pkai pink. ok2 gmbar2 pd hari ahad saya siap pkai robe n mortar board haha.the point of pkai mcm tu???? sebab...


1) kebetulan kak izan nk pulangkan jubah 2 org kwn beliau. so saya n dayah pkai la :p *size laki la tapi huhu
2) kak amal plk,masa hari sabtu tu balik awal n tak byk bergambar. mcm sayang la kan x capture moment berharga ni. jadi kak izan suggest kitorg pakai same tyme bgmbr.ha npk la meriah sikit pic kak amal nti hehe
3) paling tepat, its just for 'wahahahaha' moment. wink wink.

n biasa la..ape pon kita buat mesti ada akibatnya kan? tau x ape akibatnye saya begambar siap dgn robe bagai? ramai yg wish tahniah kt saya wawaa..blm la...saya blm grad..saye baaaru je masok final year,semesta 5.insyaallah sem depan last,nti saye konvo la k..hehe...


ok tanpa melengahkan masa..marilah 'menjamu' mata dgn gambar-gambar sekitar majlis tersebut.sekalung tahniah saya ucapkan pada kakak2 tersayang & sape2 lagi yg dah konvo. Tahniah kehh!! ;)

saturday, 22 october 2011,

me, Athirah Ab Razak :)






Sunday, 23 october 2011


                                                   

ekekeke..
hat-tossing..haha kunun la kan..haha poyo giler i yg terlebey excited tossing up the mortar board :p











oh yea..ucapan tahniah tahniah tahniah utk my sis yg juga dah konvo as Diploma student kat Uitm Sri Iskandar. Beliau mengambil jurusan Office management dan sekarang sedang melanjutkan pengajian seterusnya di peringkat degree (ijazah) di UiTM KBM, jurusan ape yek? human resource. :) im sorry x dpt dtg sbb got class on thursday. Diwali cuti rabu jek T-T....

depan sekali tu adik saya :)


adik saye yg tgh2 hihi
ma familia..i g perak tp blk earlier a day.xdpt pon tgk my sis ni konvo huk2..

Okay lah. last but not least, saya nk wish tahniah again to all yg dah konvo.eh lupe, my bakal Mr.Engineer pon sempat bergambar pkai baju konvo..cousin beliau grad katenye..heehee..comel .... :p

hee..suke tgk..*mgkn gara2 "kelam-kabut-nak-cepat" inchi najmi saye tersilap pkai line kuning tu.patot terlondeh sikit kan haha..tp xpe tetap comel :p...semoga kita dpt grad on time bersama..tak lame lg,sem ni n sem depan je lg...insyaallah...
ok la.bye2!

p/s : maaf gambar tak 'sekata' dgn pelbagai effect dan size.haha maklum la i took sume from various album.credits to kak min n kak izan for the piccaz, saya amik dr album mereka ;) also to my sis n her fren, n mr.badli, najmi's sepupu utk gambar di atas.sekian.

8 comments:

~si bungabunga~ said...

hahaha...ade satu pic tu..it looks like i'm "t'haruly crying"..hahaha...actuallt tgh tutup muka malu...cuz bukn kita yg grad..tp kita lak yg xcited t'lebey...kih3.. =p aiyaiyaiii~

Athirah Ab Razak (Tiera) said...

haha yg ne 1..yg ko mcm wiping ur tears gune jari ea..ha'ah kn cm nangis br perasan.hehe..eh mmg malu pon la kita yg excited! hak3 tp xpe bila lg nk wat mock convo kn haha

Anonymous said...

Kak baca blog ni ye kak...

................
http://wanitamelayuseksa.blogspot.com/2011/11/memang-ada-masalahnya-dengan-tudung.html

cnOor said...

WOW!! comeinye.hehe
btw.thanx a lot coz ssh2 dtg time akak convo.t'haru.sob.sob.sob

*akak x menyempat nk update blog g sbb bzzzzzz.so tgk yg tiera je lh :]

::Tiera:: said...

da bace dah blog tu.thx. mmg menjawab isu yuna pkai tdung di

http://cikepal06.blogspot.com/2011/11/apa-masalahnya-dengan-tudung-ala-ala.html

::Tiera:: said...

kak izan : hehehe ur welkam.. mestilah kitorg wajib datang akak n kak min konvo..kalo x xleh tdo mlm terkenang akak! hee..
i noe how busy u r..xpe2 tu satu practice utk career ms hdpn :)

najmi said...

Bwah nyer pic saya..siapalah saya..huhu

::Tiera:: said...

alololo sedih plk die..tak lah..tu tnda awk org penting..kalo letak tgh2 mane perasan awak kan3..kalo bwh sekali ha senang cari g bwh terus! kan3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...