HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Projek Spa The Walking Beauty




Mungkin ada kan yang tertanya-tanya, yang kita duk hashtag #TWB tu apa.. Ok it stands for The Walking Beauty







Siapa yang patut sertai?


ok ke buat spa ni? menguntungkan ke?


Once belajar dengan kita, ilmu yang diperolehi sangat lah berguna. Tercampak lah kat mana mana pun, tetap boleh buat duit. Macam salah seorang beautician kita ni.. pergi Australia, apply je ilmu spa dan ilmu marketing yang dah ajar. Duit masuk!!!






Permintaan macamana? Sangat tinggi!!




Artis artis pun layan home & mobile sekarang tauu





 banyak je kelas spa dekat luar . tapi kenapa kelas spa TWB jauh lebih BERBALOI?




Antara trip yang dah pun beautician-beautician TWB ikuti
kalau nak tahu yang nama maisarah kat bawah tu salah seorang client spa kami semasa di sana 😘







Macamana, best kan? 

serius, tak pernah rugi pun kalau kita lengkapkan diri kita dengan ilmu berharga ni!


masa ni saya bagi training pada yanie dan hawa. saya suruh mereka buat praktikal terus depan mata saya, dan saya ajar marketing. bagaimana untuk bermula, apa step awal, bagaimana untuk dapat balik modal belajar spa lebih cepat bah kan dalam masa seminggu selepas training pun boleh dapat balik modal!


alhamdulillah, hawa berjaya buat duit dengan projek spa the walking beauty


 ramai lagi kalau nak saya kongsi. tapi saya kongsi yang paling terbaru je dulu, one of my anak didik, dalam masa dua minggu dah dapat rm650. cepat kan?


Semua ini boleh anda perolehi bila anda ADA ILMU yang anda dapat dari TWB


dan untuk bulan ini

kami tawarkan pakej RM999 untuk ilmu lebih dari satu.
ye LIMA rawatan kecantikan anda boleh belajar jika mendaftar bulan ini, hanya oktober ya. Start bulan depan, setiap satu rawatan ada bayaran yang berbeza.


mahukan diskaun?
bawa seorang lagi rakan anda untuk sertai, harga pakej rm999 akan turun kepada rm499 sahaja!


tunggu apa lagi?
whatsapp saya sekarang

klik 








sesungguhnya home spa, mobile spa sedang sangat sangat trending sekarang!

Okay lah jumpa di TWB ya! 

xoxo 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...