HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Misi Pencarian 20 Beauticians untuk Memiliki Spa Atas Nama Sendiri




Assalamualaikum!



Just a quick update sebelum tiera berlepas ke melbourne.. =)  Inshallah depart pukul 10 tapi 8.30 dah kena check in kan.. dan kami kena gerak awal.. dalam pukul 5 petang kejap lagi dah gerak so kelam kabut sikit packing, mtk maaf siapa yang whatsapp dia tiera belum reply!




ok tentang misi pencarian 20 beauticians tu, just incase ada yang masih tak tahu.. 


Tiera dan seluruh team The Walking Beauty Project khususnya pengasas projek iaitu Kak Ainul memberi peluang kepada sesiapa saja yang bercita-cita untuk memiliki spa atas nama sendiri.. 



Tapi spa ni, konsep nya tanpa kedai. Sama ada home spa atau mobile spa... tahu kan.. kita datang ke rumah pelanggan selepas mereka hubungi kita untuk membuat appointment dan kita lakukan sedikit background check. Dan tada! Pakar kecantikan berada di depan pintu rumah anda.. 



Ramai dah artis-artis yang menggunakan khidmat mobile spa.. korang cuba tgk syasya.. atau intsagram lisa surihani.. atau atilia.. nah! semua senang hati dengan perkhidmatan spa bergerak tau!



tak percaya, cuba dengar apa kata atilia... ;)






Haaa best kan kan kan.. so kalau korang nak kan servis spa di rumah atau bergerak tiera, boleh la contact tiera 019-4120913 cover area bangi kajang dan sekitarnya tapi kalau luar selangor, jangan risau, tiera ada agen ramai seluruh malaysia! 





Kalau nak jadi sebahagian dari team spa kami pula, jangan segan untuk hubungi tiera ya. Tiera bg training percuma, marketing tools dan bimbingan berterusan melalui support group... 



pssst.. kalau nak tahu, majlis penyampaian sijil baru baru ni.. pihak berita harian bhgn education dtg interview kami tau! tunggu keluar paper ok! hehe





customer  comel ku suhaili :)

*random je amik gambar ni. customer yg lain jgn kecik ati plk saya tak share! ngee



So sebab bulan ni kami baik hati bagi pakej yang tak semahal RM750 maka kami limitkan 20 orang je tau!
(mahal ke? sebenarnya murah tau dengan free mcm2 nak compare kelas spa yg lain kat luar huhu)...

Hanya dari RM450.. tp kalau nak yang RM750 boleh je hehe.. setakat ni 10 orang confirm dah buat payment.. lagi 10 quota je.. jeng3.. adakah anda orangnya? 




Contact tiera ok! doakan tiera sampai melbourne dengan selamat dan balik malaysia juga dgn selamat dan gembira ya :)

with love 
pengasas natural home & mobile spa
Tieramiesyou Beauty House
019-4120913


feel free to add me on facebook Athirah Tieramiessyou

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...