HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Gempak meeting with Master Hafsah Mardiah (MHM)

Assalamualaikum


Amboi tajuk. 

Gempak meeting ye. haha.

Actually hari ni nenek shaklee saya kak hafsah turun melaka untuk jumpa saya & anak2 shaklee saya. 

Coaching session.

ok saya cuma nak share gambar kat sini.



Tempat : di taja oleh cucu saya Nor Nadia Syakila Jamal

Tarikh/Hari : Ahad, 29/Sept/2013

Masa : 8.30 am - 1.00pm

Makan : tajaan bersama hak3 ( nak cerita gak tu :p )

nasi lemak, meehoon goreng, sosej, nugget, biskut, roti sardin, air mineral & air teh




bukan main belek GE lagi hehe

Be clear with your dreams. Be realistic

Focusnyee..hehehe

yg ni lg fokus. hihi

tekun :D


New Supervisor Insyaallah.
ohh inspirasiku .. hehe

Radhiah SID 949172

Che mie. (aimi amirah) SID 959096
ni adik aku. hihi

Fazilah SID 949161

Ziela SID 914541

Farah SID 953262
Bakal supervisor Insyaallah
(cousin aku ni hehe)

Nadia SID 1028241
( anak shaklee Farah, my cucunda :D )


A





Seiringkan pemikiran, kata2, & hati ke arah yang positive, in sha ALLAH kejayaaan menanti di hadapan anda. -Master Hafsah Mardhiah 

Allah akan beri sesuatu bersandarkan sangkaan hamba2nya..~mafhum hadis qudsi.


4 comments:

Nurul Atieka Ibrahim said...

Seronok sangat sampai nk nangis baca entry ni :(

I 'm T i e r a said...

alololo...tak mo la... nanti kita akan jumpa semua jugak okay? insyaallah..

ziela aripin said...

Hihihihi. .focus kn..hihihi

Nur Hidayah Mohd Radzi said...

thumbs up!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...