HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

hek eleh, bagus sangat ke ESP Shaklee tu haa??

Ha'ah la bagus! hehehe


Assalamualaikum :)



I nak gtau yang I ni peminat setia ESP..atau nama panjangnya Energizing Soy Protein.Ya Allah dia punya sedap tak yah cakap laa..grrr sedap mek! shake sejuk- sejuk mmg ohsemmm!



Laaa tu je ke best nye ESP ni just sedap? errr......

Haha dok aih. Sebab ada kebaikan la sampai hari ni saya consume ESP Shaklee ni..saya minum dulu just sebab nk kurus...tapi sambil target nak kurus tu saya perasaan kulit macam jd lembab je.. lembut tau.. maka saya pun google tanya-tanya yg lebih pakar ada apa dalam ESP ni..jeng3... pembongkaran rahsia .tadaaa!!!!
(rahsia la sangat, ko bace je la maklumat nutrisi kat botol esp tu haha) tp tu nama2 saintifik boh..






ha mampu amik semua ni tiap2 hari? tayah susah2 dah, dlm ESP dah ade semua ni da..
ini gambar wa amik dari familicare tau..tq familicare


Murid2, dengar ye...ehemm...
badan kita hanya hasilkan asid amino tak penting...

mereka sudah...? anda bila...??



saya tak gebang aih..hehe saya cakap sbb saya sukaaaaa gila ESP nih.. nak lg sedap tambah la pisang ke, mangga ke, oreo ke pastu shake.. ya ampun aku bisa gilaaaa dgn kesedapan ESP hik3...

tapi kalau nak kurus tayah shake dgn biskut bagai, tu dah tambah nilai kalori tu...haaa...

ok apepun kalau nak try ESP ni terus zassss pm facebook terus  Athirah Ab Razak..... atau lg senang sms/call terus la...019-4120913, paggil saya tiera.. umur saya 24 nk masuk 25 so kalau nk pggl kakak pon boleyyy hak3 (dah sedar diri tua nampak)


dan kalau nak shaker shaklee ni, boleh tambah RM10... suke sgt shaker dia dalam tu ade spring jd bila shake ESP buih dia cun jee...




ohh lupaa... ESP jugak bagus kalau nak boost susu badan.. kakak saya breastfeed anak dia yang ke 3 dengan meriahnya...fuhh dahsyad... apepun semua dgn..? yes pandai izin allah...


untuk kulit saya skg mmg saya minum ESP je...vitamin e akan datang saya try...Alhamdulillah ok... bg Allah segala pujian & kesyukuran. Shaklee best! sayang shaklee ketat2. muah3 :)



5 comments:

.MiN. said...

cewahh! nak ber shake esp gak la hihi. kenyang kan minum esp, sesuweiiii la pose ni klw beli ;)

Ainul Sahahrazad said...

ESP mmg best! I yg xsuka soya sejak azali boleh jadi penggemar soya bila minum ESP.

S a y a T i e r a said...

min : betul. kak min try minum wat sahur, sampai zohor tu ase bertenaga je..saya suka saya suka hehe

ainul : bau dia wangi! agagagaga

: Capital N : said...

botol shaker tu ade lagi ker???nakkk

I 'm T i e r a said...

dah hbs la dear, nti kalau ade kita update kat page ok. jgn lupe like
page

Dear Shaklee I Heart You :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...