HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Jom beli Shaklee jom3 ;)

Assalamualaikum

Lama rasa tak sign in my blog ni. Hmm ni just simple update, ttg shaklee..

Siapa-siapa nak beli produk shaklee boleh contact/sms saya 019-4120913 (tiera) SID 881453
 atau cari saya di facebook  Athirah tieramiessyou



Bermacam produk anda boleh dapatkan dari saya herblax lecithin alfalfa dtc complex esp dan macam-macam lagi!


Saya sebelum & selepas pengambilan set kurus shaklee
oh ye...amik set kurus ni bukan takat boleh kurus dgn sihat, tapi kulit pon jadi putih berseri tau. hehe..sbb ramai tegur kulit saya skg.. :p


vitamin yg dicadangkan untuk  kulit cantik  : Vitamin E + Vitamin C + B-complex
(vitamin e tahan & b-complex tahan sehingga 4 bulan tuu, berbaloi)

ni Hanis, classmate saya, sekolah menengah dulu (SMASKM)




Okay kalau nak tambah berat badan dgn shaklee, boleh ambil :  Mealshake + vitalea + bcomplex





Dan produk2 yang lain vitamin utk menyusu shaklee dan macam2 lagi,saya janjikan consultation yg terbaik!




Apa kelebihan beli shaklee dari saya? ada jadual khas saya buatkan, senang cerita saya bukan jenis asal dah jual sudah..taakk... saya distributor yg prihatin...percayalah :)


p/s:  Harap berlaku adil dengan saya, anda beli dengan saya, anda layak dapat jadual pemakanan n menu sihat dr saya. Tapi kalau dah beli pd org lain, jgn lah mtk saya buatkan jadual..beli kat org lain, mtk saya plk buatkan jadual, itu tak adil utk saya :'(

Saya boleh beri tunjuk ajar cara makan lecithin/omega untuk kurus.

then cara makan / minum ESP untuk kurus

saya buatkan jadual cara makan

dont worry! wink3

yang penting ianya ekslusive utk anda, 

hanya jika anda membuat pembelian dari saya ye!




5 comments:

I 'm T i e r a said...

Saya dah email ye :)

I 'm T i e r a said...

alamak baru perasan komen awak la dear. ok kejap ye akak email n pm fb sekali

I 'm T i e r a said...

maaf pinky pinkle baru perasan komen u, blog ni bukan mcm fb ade notification. ok saya email. u whatssapp atau sms I la senang ok 019-4120913 tiera

Norhafizah Mansor said...

email kan sy set yg paling murah hehe. fizamansor369@yahoo.com.my

I 'm T i e r a said...

Dengan yuran keahlian serendah rm65+pos rm10 seumur hidup, anda semua dapat membeli produk shaklee pd harga murah (ahli) sekaligus mendapat bonus hasil pembelian menggunakan id sendiri.

bukan itu sahaja, anda ljuga berhak utk access masuk secret2 group kami yang byk info kami titipkan.

Selamat menjadi ahli dlm group saya! :)
Athirah 019-4120913

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...