HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

*Pictures at Grand Blue Wave Hotel utk Law & Dining Etiquette

Eh hai. as promised, saye nk upload pics saye pergi dinner tu kan? dgn rasa sedihnye saye nk gtau yg saye xsuke etika mcm itu! mcm2 protokol ar wargh...we couldnt talk n mesti makan dgn penuh etika. *dah nama pon Etiquette kan...

OMG~ so not me.seriously saye ta suke etiquette dinner cmnih..it was terrible as we have to behave in certain ways. saye x suke la mkn control2. No lar,its not dat saye ni mkn gelojoh or wat, tp nak potong the bread pon mau ada cara..ee..last2 saye just belah dua n sapu je butter cam sapu jam kat umah ahahaha~then dip into the soup, n makann....snang kan? ;p


ar beef steak standard la gune fork n pisau tuh kan saye tak kesa itu kire sume pon tau. Tapi yg lain-lain tu..maaf la yea.again saye gtau bukan saye la nk mkn dgn cara camtuh. fuh..ape yg plg sedey..ade yg kene marah sebab pergi toilet :"(  mgkn sebab ade yg sekadar ke toilet utk bergincu-gincuan..yg tuh mgkn patut ditegur. Cuma yg mmg pergi on purpose of...haa..fhm2 lah..cian kat dorg. kan kan...


Erm mase kitorg attend teori class tuk dinner nie, 'guru' tu kate boleh je if nak g toilet tp mesti between two meals. Contohnya, okeh dinner ni ade 3 course meal kan. our main course adlh beefsteak salomona*pe ntah ta ingt hehe* so da habis mkn, kene tgu dessert lak.mase ni lah leh kuar. tp..hmm fikir positif untuk teguran malam tu..atas stage ade VIP kot, YB Dato' Abd Majid..tak proper gak kan tgk student kat bwah kuar masok..hmm.ok positif2 huhu.


okeh skg mari kite tgk suasana majlis okeh :)).... p/s: during event ni lecturer dah pesan tak boleh amik picture unless majlis dah habis. Once majlis da start, mc da kate please stop fotography session. Tapi saye curi-curi 2 3 pic ehehe~

 baru je lepas smyg mgrib.surau blue wave la nih.hehe saye suke atiq n jannah. dorg sgt2 comel :)
Lobby hotel. itamputih,wah bakal2 lawyer la ni? .huhu insyaallah  aminn...   


di kiri saya aisyah UK n kanan saye adlh hanem :)
           
okeh, dah npk suasana dlm ballroom ini huhu
haha tgk la bread yg bulat tuh. saye mkn dua, hbs satu mtk lagi satu.tp dgn style yg dipelajari mase teori class..saye angkat tgn lar..no sweet2 okehh haha 


our main course.beefsteak ala tiera!! ahaha cdap sgt juicy n da sauce..walla!!
the dessert.nyummy..ade peach stp layer 
pic starter iaitu soup tak dpt amek.line tak clear lecturer pandang-pandang saye hak3
ini kesalahan saye. according to inchi hashim, yg bg lecture tok teori class dinner ini, slh satu kesalahan ketika mkn atau minum adalah..ha inilah spt dlm pic..siku ne leh ats meja haish.

YB Dato Tun Abdul Majid


aha me and ayu
malu pulak bila teringt masa ni hahaha sebenarnya dorg amik gambar kelas dorg.. saya tibe2 ckp eh nak join..berlari2 ank dan menyelit. ok MALUuuuu hawaaaaaa
okeh ni ed.clasm8 saye ms group g.skg saye tkar h dah hihi.saye rase mlm utk laki suit ed plg canteq.hm..sume itam putih, tp ed putih hitam ngaaa333



okay lah itu saja.
taaataa

5 comments:

Anonymous said...

nami>>

cnteq2..i loike!!

Tiera said...

hiks!

sevenpelangi:D said...

awak cantik .. betul !
umm sedap nye makanan tu .. nak jugak .. huhu ..

Tiera said...

cantik?? hehe tenkiu..malu lar :s sume ciptaan Dia cantik tmasok awk, kan3?
mknn tuh..hehee..jom p bluewave ;p hik3..

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...