HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Res-V party

Res-V party was aswesomeeeee

itu lah yang tiera boleh katakan

semalam ahad 8 mac kitorang ada res-v party organised by shaklee malaysia




sedap sangat air vivix niii memang kreatif la shaklee ni!


aaaaaa biskut yang sangat cool 


semua bahan bahan yang ada dalam Res-V 😍


master ainul & I kitorang lari tema sikit 😜
orang pakai warna merah res-v kita pakai gold pulak haha
 
Res-V yang sangat best! bulan ni promo tau rugi siapa tak grab!

tea break dapat ni sorang satu. best betul lah shaklee ni 😂
tak tahu lah dorang charge kita tiket party ni RM30 ni untuk apa, RM20 dah dapat evoucher. lagi RM10 apa lah sangat kalau tengok apa yang kita semua dapat. tqsm shaklee I love you! 

balik rumah budak ni excited sangat dapat cookies res-V

dan ofcourse cara dia lepaskan rindu kat ibu, dia akan datang ke ibu dan bawak apa saja, asalkan dapat beraktiviti di sisi ibu.. dia masuk bilik naik atas katil bawak drawing block dia dengan crayon. alolo rindu ibu la tu, padahal baru berapa jam ibu tinggalkan 😋

my new hot product 😍
maintenance untuk diri sendiri SETIAP BULAN . Res-V ni sangat bagus untuk

> tenaga
> nampak muda
> kuatkan daya ingatan
> sihatkan jantung
> usaha untuk hamil
> nak kurus (ehem I will show you the result tunggu excited ni nak konsisten makan)

> kulit cantik
> rambut cantik

eh banyak lagi lah! nanti I akan buat satu entry khas pasal RES-V ok?

sementara tu you guys boleh tengok live video tiera kat sini klik

LIVE VIDEO ATHIRAH TENTANG RES_V DALAM KERETA HIHI

Alhamdulillah terima kasih ya Allah kau bagi aku 50 orang setiap bulan nak beli vivix dan res-v !!!


p/s : nak tahu tak betapa clumsy nya tiera haha. ok party Res-V adalah bertempat di Ruang Event. tak tahu pulak yang Ruang ni banyak tempat, so dengan confidentnya daku drive ke Ruang, Subang. mentang mentang p seminar pecutan bisnes master nana kat situ haritu, dengan yakinnya aku drive ke sana haha. sekali nak masuk, eh ada lagu happy birthday to you.. dan tengok banyak budak budak.. OMG aku salah tempat! hahaha rupanya shaklee punya event kat Ruang Shah Alam, bukan sini adeh.. malu eden hahaha 


ok lah guys thanks for reading
I nak aktif blogging balik.. 
rindu...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...