HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Mask Youth Shaklee Sangat Best!







Ya Allah seronoknya bila shaklee announce bahawa Youth dah mask. Oh untuk yang belum tahu lagi rangkaian Youth Skincare, boleh lah tengok kat sini ya > SPECIAL YOUTH SKINCARE




Untuk yang mungkin baru nak start belajar jaga muka, mask ni adalah satu rawatan / servis pada wajah kita yang biasa kita akan pakai seluruh muka macam topeng dan biarkan beberapa minit atau ada jugak semalaman. Fungsi mask ni adalah untuk pastikan kulit muka kita bersih, lembap, tak berminyak, bebas jerawat, dan tak terbukak pori pori. Kalau berlubang lubang kulit pipi tu tak comey lah kan. 


ini lah facial mask YOUTH ! satu clay mask (tanah liat) satu lagi gel mask (warna gold)



BERBEZA DENGAN MASK YANG LAIN, mask youth ni 


  • 100% vegan. Means berasaskan tumbuhan
  • di uji dengan dermatologist iaitu pakar kulit
  • di uji dengan oftalmologist iaitu pakar mata!
  • non comedogenic bermaksud tidak menyumbatkan liang pori
  • hipoalergenik maksudnya kalau korang ada kulit yang alergik pun jangan risau! selamat dan baik saja untuk di gunakan
  • sesuai untuk semua jenis kulit
  • shaklee hasilkan dan buat kajian secara berperikemanusiaan, tak langsung di uji ke atas haiwan


yang ni best, sebab bahan bahan dia sangat membantu untuk detoks kulit kita dan bersihkan betul betul. dan boleh rapatkan balik pori pori yang terbukak luas tu dah macam buah sukun kan 😂

tengok lah apa bahan bahannya, 

ada mineral tanah liat
ada serbuk arang
ada abu gunung berapi dari Jeju island




SIAPA PATUT PAKAI?

  1. orang yang kulitnya berminyak
  2. orang yang ada jerawat
  3. orang yang banyak blackhead 
  4. orang yang pori pori terbukak kulit berlubang lubang



haa ni pun best. Sangat bantu buat kulit kita lembap, glow, berseri, dan hidup semula gitu. Takde lah kusam dan banyak sel kulit mati kan. tengok lah bahan bahan-bahannya pun not bad


hyaluranic acid
jus aloe vera
chamomile dan centella asiatica



SIAPA PATUT PAKAI? 

  1. orang yang muka dia kering
  2. orang yang muka dia kusam
  3. orang yang kulit tak bermaya



Kalau korang kulit combination, haa pakai lah dua dua :)


Semalam masa Health & Wellness talk, kami dapat pakai dan bergambar ramai ramai. 








lovebird


soul sisters



adik beradik :)




seronok sangat! balik dari talk tersebut, kami terus ke bawah retail shop untuk borong mask youth yang tengah promo ni. untung sangat, dengan satu harga, dapat DUA MASK hebat ni! boleh pilih nak dua dua sama atau satu lain, satu lain. 



sementara bulan ni punya special deal, korang pun rebutlah peluang ni ok? 


orait sekian dulu dari saya hingga jumpa lagi! 


salam sayang,
athirah tieramiessyou






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...