HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Saat Magika Bersama TWB





Harini terasa nak share.. apakah saatnya yang tiera rasa sangat magik bila bersama The Walking Beauty




Pembabitan tiera dalam TWB sudah hampir tiga tahun alhamdulillah. Dan terlalu banyak perkara magik lagi ajaib berlaku dalam hidup tiera sejak join TWB ni. Pelik, tapi ia benar benar berlaku.


Sebelum tiera cerita, anda yang membaca ni kena bayangkan dulu.. bayangkan kehidupan cinderella yang miskin, baju tampal tampal dan tak menarik.. tiba-tiba berubah menjadi seorang princess , puteri yang sangat cantik, dengan baju gaun mewah lagi luxury. (eh mewah dan luxury bukan sama ke maksudnya haha)


Itulah perumpaannya.. bila join twb... ibarat cinderella yang tak menarik tiba-tiba berubah menjadi seorang cinderella yang sangat cantik dan menarik!




Magiknya bersama TWB.. dari kurang keyakinan diri, boleh jadi yakin dengan diri sendiri!


Magiknya bersama TWB.. dari tak punya apa boleh mula merasai bagaimana rasanya bila berjaya memiliki dan mencapai impian kita satu persatu!

Magiknya bersama TWB.. dari rasa diri ini seorang diri.. terus rasa kita tidak bersendirian. Kerana kita punya keluarga yang sangat besar! 


Magiknya bersama TWB. Dari rasa diri ini umpama tak berguna tak tahu apa, terus rasa sayang kat diri sendiri yang punya ilmu hebat dan serba boleh melalui ilmu ilmu yang diperolehi dari TWB!


Tiera sewaktu baru mula bergiat aktif dengan Home & Mobile Spa setelah menjalani sesi training dengan TWB




Dengan ilmu spa TWB, Tiera dapat ramai sangat client spa sampai duit tabung spa tiera sangat banyak, dan kemudian anniversary perkahwinan tiera dan suami tiera dapat belikan suami hadiah jam sunto yang berharga hampir RM500 guna duit spa sahaja! tanpa usik duit gaji tiera dalam shaklee 😊

Tak lama lepas tu, mula jadi trainer pulak.. ajar orang lain macamana tiera berjaya buat duit banyak dengan ilmu spa twb

fuh magik kan, dulu student kini trainer πŸ˜ƒ

saat magika terhebat,bila muka kau dulu hitam gelap gelita kini cerah bak hari yang gelap kini sudah cerah.. aku adikmu dan engkau abanggg 😹 #twbEffect haha

Terima Kasih The Walking Beauty
kerana beri saya peluang untuk merasai banyak saat saat magika yang tak pernah saya sangka saya boleh dapat. Tambahan pula saya rasa lebih cantik lepas join TWB

haha malunya cakap macam ni πŸ™ˆ


oklah salam sayang, salam jumaat dan jemputlah tengok video video ahli TWB pergi trip luar negara setiap tahun ni! muahx


TWB in Melbourne Australia


TWB in Perth

TWB in Maldives

Tahun  ni inshallah, TWB in paghihhh (Paris! yeayy)

bertambah tambah lah saat magika bersama twb lepas ni 😌

3 comments:

zikirdaiman said...

Hi Cinderella...πŸ€—

Shasratul Kamaruddin said...

Magic sangat 😍 dulu ku kusam macam dayang senandung. Sekarang macam snow white. Ahaks πŸ˜‰

syuhaidah said...

Syok twb !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...