HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

kiyomi, gwiyomi !

Assalamualaikum



hehe lately memang semua nak kiyomi, kiyomi. 

kadang jeles gak :p bkn jeles ape, dorg comel. 

ore cecomel buat, comel la. kalau org mcm I ni, mau termuntah org tengok hihihihi

so kecemburuan saya pada mereka yg comel berkiyomi ni, macam terubat sikit la

lepas tengok...sape.?

Yes betul, kiyomi Mr bie! 

Kenal tak Mr Bie? ye dia memang best. 

Banyak parody yg dia buat mendidik jiwa. Nasihat yang bagus2.

Best!

ok pada yang tak tahu ape itu kiyomi, cuba tgk ni salah sorg perempuan kiut yang buat kiyomi.



Comel kan?

Dan sangat ramai ok perempuan buat video kiyomi sekarang.

Lepas tu Maria Elena pulak buat.

Ahahahaha kak maria seriously u lawak gila hahaha


Terkeluar air mata ketawa haha...

Yang ni Mr bie buat, paling menenangkan jiwa...eh?

Atleast xde la kita berhibur semata. ada pengisian. Hmm dr kita share parody bukan2,

kita share MR Bie punya parody lg bagus. banyak pengisian & nasihat yang bgs jugak :)




Haha terrbaik Hasbi, ehh Mr Bie. U mmg the best bro.. teruskan kongsi kebaikan, selagi mana perkongsian

Mr Bie di tonton, dilihat, dia dikira berdakwah.dan pahala dia dapat berterusan selama mana nasihat dalam

 parody beliau terus do kongsi dan ada yang mengamalkan!

Ni salah satu amal jariah jgk kan?

:)


Jom follow cni Facebook Mr Bie. Dia suka update status berbentuk nasihat berbaloi utk follow

Allahumma Solli A'la Muhammad

2 comments:

fila zulai said...

kak tiera mmg bnyk persamaan lh...fila pun layan mr.Bie....hehehe...ade satu dia parody lagu shae tu..sedap kak dia ubah lirik :)

S a y a T i e r a said...

parody shae? yeke akak tak tahu. nti akak try cari.akak actually tak ikut Mr bie. 1st time kenal dia lagu Yuna tak terukir di bintang. pastu start bukak utube dia tgk mcm2 la..tp tgk2 gitu, xde sampai nk follow ke ape.

ntah cmne one day ter minat nk like page dia. tgk ok la dia suka update status yg bgs2.

n hari ni tgk kiyomi (gi ngoji dia)

suke3...

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...