HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Ikea bersama si kenit

Assalamualaikum.

Ahad lepas, saya pergi ikea. Temankan kakngah beli furniture untuk rumah baru beliau.

Yea, dia dah pindah, pindah bangi :)

Bersama kami adalah dua budak kenit yang comel, ammar dan sumayyah.

baby fateh tak boleh la nak bawak sebab belum boleh jalan ngee~

erm ok lah, let pictures do the talk yah. Tgh malas nak menaip

=P

Destinasi pertama, ke setia alam. Kakngah nak jual rumah dia yg kat situ
so kene p sana sbb agen nak amik gambar :D
next, kita singgah dunkin donuts. 
mayya :)

amboih! haha. ammar :)

misi ke ikea di teruskan. bkn main silang panggung lagi anak buah aku ni! haha
yg ini sudah tewas. haha
cian dia..penat la tu.lagi-lagi dah kenyang mkn donut
yeah the best part, sampai ikea, mayya still tidur, dan kak ngah baru sedar stroller tertinggal! huhu dah tu parking tak dak. jd sy turun dulu dgn ammar. kitorg tggu dkt entrance. tu sbb sy xtahu kereta park ktne :p
helo!
ammar : wow got mirror lah!
auntie look there's a mirror lah
mcm terbalik plk. hihi..ammar excited main masak2 kt belakang n maya plk lebih suka dgn ini kuuuda
auntie tya look!
snake wuwuwuw..tu saje nk tunjuk kasut hadiah dr cik abe hak2

hahaha eee gerammm
seronok dia ye..byk gambar mayya sbb time ni kak ngah n ammar away, depa p cari trolly
selimut tu dia sendiri yg tarik. haha
ini 'game' yg selalu dia buat tau. pura2 tdo pastu nti saya kene la buat2 takut n kene ckp mcm ni "maya,maya bangun..wake up mayaaaa.." ;)
cantik.. :)
aloh mukaaaa...
rasenye benda tu sbnrnye utk lilit kat katil kot hahaha 

chinese girl : can we play together?
I want to wash my hand..
uhh this is cool.....
masing2 dah penat. maya muka bahagia dpt milk hihi

ini kak ngah beli sbb nk letak botol2 susu fateh kot. bilangnye mau letak sblh freezer susu
salah satu yg kak ngah beli. sgt affordable rm199 je!! harga asal rm200 plus plus kot
ini meja utk bilik ammar :) 
makan time! ofcoz I go for meatball nyummiahh
7 biji meatball n fries selesai. 3 balls lagi nk hbskan. wargh nape sedap sgt, kalau la dpt mkn hari2!

okay lah
sekian
xoxo

















5 comments:

~si bungabunga~ said...

waaaaa....maya n ammar so cute!! untie "gaya" suka sgt tgk gmbr both of em'... ^_^

aish..bila la abg ak nk kawen neh..nak anak buah ugakkk!! =p

::Tiera:: said...

ammar : hai auntie gayya! hahaha.. alaaa tapayah la tggu abg,auntie gayya la kawen n dpt anak cipat2 hik3...

sumayyah : betul3 hihihi

~si bungabunga~ said...

hahaha..ni bukan ammar n mayya yg ckp...nie untie tigha yg ckp...kikiki~

Muhammad Aiman said...

semua comel...

S a y a T i e r a said...

haah mat, comel mcm auntie dia wakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...