HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Reason for loving my family so much

I have a big family..ten siblings owh..You know what, ,if dulu aku tak suka adik beradik yg ramai, now its different. hey meriah ape..

dulu,mgkn sume kecik2 lagi..ee rimas..dan cukup benci dengan saingan yg amat tinggi sesama kami..haha tak kira lah in terms of eating ke,playing ke,shopping ke..semua adik-beradik rival bg aku..hihi

tp skg baru aku fhm..

apa yg seronoknya family aku ni. Apa yg aku bangga kan ttg family aku is..

"UKHUWAH SESAMA KAMI"

unlike most families,it may be sgt awkward kitorg tak lah jenis yang nak mkn tghr or malam same..sape nak makan, pi la makan.tak payah nak tunggu2..pelik kan..? Walaupun makan bersama semeja tu org kata bagus, boleh rapatkan hubugan kekeluargaan la kan..but we dont need that to be close to each other..itu yg aku dpt tgk..


aku syg semua siblings aku......


                SiTi NaZiHaH



this is my along..
*pretty
*perfectionist
*very discipline
*garang..
*tp kdg2 mcm budak2,funny n kuat ketawa..
*graduated;Multimedia University
shes married n got one baby boy,Mikaell FardzLey..ini along ar..dulu kicik2 wa manyak takut owh sama dia..hehe










          AiNuL ShaHraZaD





ini my kak ngah..
*soft,ayu..hehe
*sgt3 tersangat la garang..huhu
*tp penyayang kih3 (dia dgr mesti geli)
*bersungguh buat keje..
*sgt determine mcm eddy murphy
=p selagi x dpt slg tu tak puas ati
*sgt muslimah..pejuang islam..
*married n dah ada sorg baby boy named muhammad ammar
*graduted;University Teknologi Petronas








           Adi ShahRiR



this is abg boboy..
*gila-gila
*suka buat lawak2 ngengong..(abez kuar sume isi perut aku ktawa)
*selalu x tepati masa cheit..kalo aku suh amik kul 2.00, 2.30 br betolak kuar umah..geesh..
*tp baik ini olang..x kedekut..selalu mewah kan adik2 dia..
*dia belikan I bj kat butik gene martino rm150 hanya krn satu ayat.."abg boy..aku suke baju nie.." hehe best x..
*suke membazir duit beli helkopter byk2..besau2..
*dia skg polis..polis bantuan yg amat poyo..haha
*Kolej Komuniti
he's getting married end of tis year..





                  AmiR SaiFuddin




ha..yg ni abg amir..
*encem ar leh tahan..huahua perasan la kang mamat nie
*currently managing the cyber cafe at Hang Tuah Mall,M'cca
*dia suke branded stuff..berhabis duit kot
*mcm nabil,suke wat lawak buduh bah!! haha
*Automotif-Kolej Komuniti
*to abg amir,aku doa kan ko berjaya bukak workshop ko sendiri yg besar n mantoooop!!!










               Siti AisYaH


ini adik aku yg lahir taOn 1990..
*aku pgl dia sya..
*dimple plg dalam n besar among us..dia lah..
*dia sgt stylish..differ from those teens yg suke gaya2 trendy n keremajaan..dia ni lebih suke dgn gaya2 ala executive..
*heels...BAGI JE DIE..
*c koca ni bercita2 nak jadi news reader TV3..mmg best if dgr dia baca berita.mcm nor azlina redzuan wa ckap lu..
*dia ckp straight forward..xde selindung2 n gives her opinion sejujur2nyer cewaaah..
*agak rapat dgn aku since kitorg suke share love stowie..dan hal2 keperempuanan sume2 lah..
*same school dgn I dulu,kat Sekolah Menengah Arab As-Saiyidah Khadijah Merlimau,Melaka..
*currently stdy kat UiTM Seri Iskandar,Perak,amik Office Management..



                Aimi AmiRaH

   
*we all call her maa..
*kicik2 suke men mama2 dgn kitorg..kesannya..smpai ke tuwo lah kitorg pgl di ma huahua..
*spm taOn ni..
*dia tinggi patern2 mek saleha..kih3 besar gak ar leh tahan..
*disebabkan dia anak pempuan yg last..so agak manje lah..
*dia ni kdg2 tension ckp ngan dia..bkn pe..suke nak pastikan sumting tu betul or not by asking us berkali2..grr...suke was2..
*tp mmg otak gila2 jugak n suke ckp 'i like..' hee
*kuat makan mcm aku gak..
*suke benda2 segar..dlm blk kitorg kat board tu,dia paste gambar epal ijau yg segar giler..haha.kdg2 aku suke gak tgk barang2 koleksi dia..cumel2..one more thing..dia mempunyai daya imaginasi yg sgt tinggi bile once die suke sumting tu..like orange,blh x dia byg kan satu rumah yg berkonsepkan buah limau..lantai kaca yg bwh dia got water n oranges floating lah..mcm2..haha   *Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tun Perak

             Muhammad Aizuddin




ini dean saye!!!
*kecik je my bro ni..
*umo 14 skunk..
*byk diam but sumtimes crita byk juga lol..
*handsome..MEMANG HANDSOME..tell the truth ramai org minat kat dia x kire laki pempuan,tua atau muda..hehe poyo ayat
*peminat setia Manchester United..
*dia suke gadget lah..n sgt pandai menggunakan brg2 terbuang menjadi sumting yg blh digunakan..pandai btul kan remote tV,plug2 yg rosak..mcm2..lagak macam seorg engineer tp ambition dia nak jadi veterinar..
*byk sgt beli hamster..
*hebat dlm maths..
*dia seorg pelajar tahfiz..menghafaz al-quran lah setiap hari kan..
*Sekolah Menengah Tahfiz Al-Quran Chenderah,Jasin.



                     Muhammad Aiman




ini adek bongshu saye..
*shayang sama c cumel nie..
*character dia..sungguh cumel n sungguh la manja..
*talkative..
*active
*suke arsenal gila2..tanyer jer ape2 psl arsenal dia leh jwb..even ttg william gallas..hehe
*suke bace buke Mr.Midnight
*prefect kat skola
*this year amik UPSR..
*S.K.Air Molek..sekola rendah kitorg sume adik beradik sejak tahun 1989 sampai 2009 nie..pasni tade lg daaa..hehe








so..thats is..sume yg aku syg gila dunia akhirat..sayang keluarga tu kan best..hoho..kebanyakan movie2 yg aku tgk are movies yg berunsurkan kekeluargaan like eddy murphy nyer citer, citer mr doubt fire,virtual mum,love unending legacy and paling best best citer pizza my heart..mcmn satu family montebello n family prestolani berjuang mempertahankan ape yg keluarga dorg ade..they got business to run n project to win,so they work very hard utk pastikan nama keluarga be at the top dlm bsness pizza..same2 kerje keras until soalan "choose,family or love?" c ayah pd c anak betukar menjadi.. "family,n love,together.." eh ape aku merepek tetibe aku citer pasal ni lak..eek..haha

xde lah..itu lah fmly aku actually..ade masalah kitorg akan berkumpul nkat ruang family n bncng same2..kat situ lah..aku leh nampak.. ukhuwah sesama kami.. =)



p/s: aku baru belajar buat blog hoho

1 comment:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...