HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Menukar Aimi Amirah kepada Amy Mastura

Assalamualaikum.


Saya ada adik. Nama dia Aimi Amirah. Tak tak, bukan adik yang kahwin hari tu, yang tu Aisyah.. ni Aimi atau lebih tepat ma (dlm family semua pggl dia maa..)


Baru-baru ni saya conteng muka dia sikit. Konon, nak menukar Aimi Amirah kepada Amy Mastura wakaka..Tajuk je lebihhhh... Padahal barang make up habuk tak da. Yang saya ada, lipice, lipstick pink fuschia, hyper sharp eyeliner.Tu je. Seriously I bukan kaki make up, tak jugak pandai make up, mana nak ada eyeshadow blusher bagai.


Seronok gak menyonteng haha..so mari kita tengok apa hasilnya...bila Che Aimi kita bertukar wajah............


Kamdar
guna bb cream ibu. kitorg mtk sikit, tepek2 kat kening..pastu dah la ade sharpliner je, mmg halus la aku conteng kening dia ekekeke , eyeshadow dia yg x berapa nk npk shadow dia tu guna lipstick utk bibir tu... :p

tibe2 rase mcm stock2 minah Iran/turki lak hik3
Talent : Aimi Amirah
..semua ni atas paksaan aku..hak3 sorry la che mie jgn marah nti aku belanje coki2



Itu la ceritanye..mmg saya suka main conteng2 muka orang tho saya bukan reti pun. Pernah eyeliner favourite sampai habis sbb conteng muka dia.. skg dah xde jual dah eyeliner tu, Fasio anak kepada Kose if tak silap. Dah takde jual dah dan saya dah selamat habiskan untuk conteng muka budak ni huhuhu  :(  .....Hmm tapi lantak la. janji puas dapat main conteng-conteng hahaha..

err kucing ke tiger ni? hehe

so itu la ceritanya.. nak share tu je. nak kata saya berjaya transform dia jadi amy mastura memang jauh teramat la kan..tapi kan.. adik saya ni mcm resemble sesorang. tapi saya pun tak sure. Some said rupa pelakon Nur Fathiah tu, ada kata rupa blogger Maria Elena, ada yg nampak dia macam ustazah laila. hehe.. yang mana satu sebenarnya? rupa ke?


Rupe maria elena ke?
Ke fathiah?
atau ustazah laila? huhu
k la. bye-bye. kita dah dalam fasa 10 malam terakhir..dah kena start ni tidur awal utk bangun Qiam kan? Rugi kalau tak appreciate 10 mlm terakhir...tak cari lailatulqadar,rugi..I know I know..ok ok ni last tdo lambat. pomish huk3...Start esok try tdo awal eh eh.. sekian dulu..chow sin chee.. good nite dari kami, pirates of the jellybean muahahaha


psst..pirate pirate pon puasa jugak tau! hehe

Marhaban ya Ramadhan

Checklist.
Kak Wardina pesan,fokus pada ramadhan. Bukan pada apa kita akan makan waktu berbuka nanti.
Tapi apa yang kita akan beri untuk orang lain makan waktu mereka berbuka nanti? Mari perbanyakkan sedekah . Semoga kita mendapat ramadhan yang lebih baik tahun ini... Selamat berpuasa :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...