HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

*Kepenatan yg amat...keBENGANGAN yg melampau..

Akhirnya pertandingan kawad dah berakhir..lega rase eventho x menang sob3..papepun ttp bsyukur..syg sgt kat member2 perkad..esp yg pempuan..kitorg turun surau n smyg hajat same2..bc yassin..kul 12.30 mlm..ehm..tp rezeki tade what to do..komander kitorg khairul najmi@Bobo nek pangkat.. =) best gak..mgu nie aku ade 2 test..MLS n tort..adui..x stdy g neh..huhu..


siang td ade org gtau dia baca stdent portal kate uitm extend cuti until 3 jan 2010..So I pon entah kenapa sms dia inform sal cuti tue..dia yg mn satu? siapa lagi org yg selalu aku sebut kat older post tu la...huhu..dia lak g spread berita ni kt kwn2 dia..then later bile x btul..nak marah2 aku lak..bukan salah aku pon..aku just cakap "ade kwn bgth.." n kalau pun slh member2 aku..xperlu kot nak ckp kwn2 aku sume gila la..bodoh lah..serius mcm org x bertamadun berckp.pape ntah. mamat ni mmg aku x phm..ee..gerammm x 10000!!!

*Biar betOl ko tiera..!?

Lamenyer rase aku x log in buat blog...bkn pe..takde tenet ni mmg susah sket..tp xde beza pon..bkn ramai tau blog aku nie..saje tanak kasi dorg tau..malu lah..huahua..yelah aku ni beginner jer,br nak belajar buat2 blog sume nie..yg penting,aku wat blog not necessarily utk org baca..tp utk kepuasan aku bercerita ttg ape2 lah yg aku nak citer..  =p


hurmm..hidup aku skg berbeza sgt2 dr yg dulu..mcm2..dari cara aku berfikir,aktiviti2 yg aku join,pendekatan diri aku pd tuhan..semuanya lain..berbeza skg..alhamdulillah..


nk tau, aku join PERKAD..tau x pe tue? Pertandingan Kawad utk H-Coy daa.H-coy tu kompeni kami, fac undang2..mcm x caye kan..haha dulu ms kat skola aku lah pelajar anti kawad..aku benci KRS yg sikit2 kawad3..sb tue aku plh PBSM..hihi tade kawad..tp bila dah kt cni, I mean kat uitm shah alam nie,aku minat..ntah..tatau2..erm..mgu depan tau kitorg bertanding.takut nyak!!! egegegege~ td ptg aku g latihan..aduii..skt giler kaki aku hentak kaki paras lutut tue sekuat hati..pergh..tgh saaakit nie!!!


esk de lagi..tp mlm lak lar..aku betul2 harap aku dpt masterkan sume step..mudah2an..amin..dah ar..ngantok ar..mwehehe..trok giler baru tulis sket da ngantok kan..takpe lah.. nak tido dulu.bye...malam.

  kami lah H-COY kompeni H from Law Faculty =)
.              
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...